حاجی‌بابایی: مجلس تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی را مصوب کرد / دولت نظرش را اعلام کند فرمانده کل ارتش: تهدید دشمن را تمام شده تلقی نمی‌کنیم سردار احمد وحیدی:دایران دستش باز است تا در مقابل تکرار تجاوزات، هر آنچه را که لازم می‌داند، انجام دهد نیکزاد: تشکیل شورای عالی دفاع باید به تائید رهبر انقلاب برسد پزشکیان: برادری بین کشور‌های اسلامی فراتر از مناسبات سیاسی است مجازات خروج غیرمجاز ایرانیان خارج از کشور برداشته شد قالیباف: در ژنو مشخص کردیم که ایران امنیت خود را از کسی گدایی نمی‌کند دولت موظف به انجام اقدامات حمایتی از ایرانیان خارج از کشور در موارد ضروری شد لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع مسترد شد مهاجرانی: گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای با سه کشور اروپایی در شرایط پیچیده‌ای قرار دارد قالیباف ۳ قانون را برای اجرا به رئیس‌جمهور ابلاغ کرد بیانیه سپاه: نسخه تشکیل دو کشور فلسطینی و اسرائیلی توطئه‌ای شیطانی است طحان نظیف: نظام به مشارکت مردم در حکمرانی باور دارد / واکنش سخنگوی شورای نگهبان به برگزاری رفراندوم بازگشت دوباره طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی» به مجلس پزشکیان عازم پاکستان شد

پزشکیان: اجرای توافق جامع ایران و چین را با جدیت پیگیری می‌کنیم

مسعود پزشکیان در دیدار «ژانگ گوا چینگ» معاون نخست وزیر چین بیان اینکه از نخستین روزهای آغاز فعالیت خود به عنوان رئیس دولت، به دنبال اجرای توافق جامع با طرف چینی هستم، افزود: در دیدار اخیر با آقای «شی جین پینگ» تفاهم‌های خوبی داشتیم و سفر شما به تهران برای پیگیری این تفاهم‌ها نیز گواه عزم دولت چین برای گسترش روابط با ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 04
کد خبر: ۲۶۴۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز چهارشنبه در دیدار «ژانگ گوا چینگ» معاون نخست وزیر چین با اشاره به گفتگوهای سازنده خود با رئیس‌جمهور این کشور در حاشیه اجلاس سران بریکس در قازان روسیه، گفت: همکاری‌های ایران و چین از گذشته‌های دور همواره دوستانه و صمیمی بوده و امروز نیز روابط دو کشور راهبردی است.

وی با بیان اینکه از نخستین روزهای آغاز فعالیت خود به عنوان رئیس دولت، به دنبال اجرای توافق جامع با طرف چینی هستم، افزود: در دیدار اخیر با آقای «شی جین پینگ» تفاهم‌های خوبی داشتیم و سفر شما به تهران برای پیگیری این تفاهم‌ها نیز گواه عزم دولت چین برای گسترش روابط با ایران است.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه آمریکا در عرصه بین‌المللی به دنبال تمامیت‌خواهی و یکجانبه‌گرایی است، تصریح کرد: مصمم به گسترش همکاری‌های خود با چین و روسیه در راستای مقابله با یکجانبه‌گرایی هستیم.

معاون نخست وزیر چین نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام‌های گرم و بهترین آرزوهای رئیس‌جمهور کشورش به دکتر پزشکیان گفت: جمهوری اسلامی ایران کشوری بزرگ و مهم در منطقه و دارای نقش‌آفرینی سازنده و موثر در عرصه بین‌المللی است.

«ژانگ گوا چینگ» با بیان اینکه به منظور پیگیری تفاهم‌های روسای جمهور دو کشور در قازان به ایران سفر کرده است، خاطرنشان کرد: ایران برای چین شریکی راهبردی و مهم است و نگاه خود به روابط با شما را بر مبنای گسترش و تحکیم روابط استراتژیک و بلندمدت تنظیم کرده‌ایم. از تشریک مساعی جمهوری اسلامی برای تعمیق روابط فیمابین خرسندیم و در عرصه روابط دوجانبه و نیز تعاملات دو کشور در سازمان‌های بین‌المللی همکاری‌های مفیدی برای مقابله با یکجانبه‌گرایی داریم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار